×
×

Agendaoverzicht

Door het hele land organiseren wij kennissessies en informatiebijeenkomsten

Vanaf dit jaar openen de onderzoeks- en demonstratiebedrijven hun deuren voor melkveehouders en erfbetreders buiten het Netwerk.

Door het hele land organiseren zij kennissessies en informatiebijeenkomsten. De inhoud van deze bijeenkomsten is gericht op het NEMA-schema, de Netwerk-aanpak, Stalmetingen en de Stal-APK. Het aanbod van onderwerpen wordt in de tijd verder uitgebreid.

Ben je benieuwd hoe de 40 onderzoeks- en demonstratiebedrijven emissies reduceren? Wat hun aanpak is en hoe dit er in de praktijk aan toe gaat? Bezoek dan een bijeenkomst bij een Netwerkdeelnemer in jouw regio. Per bedrijf vinden dit jaar twee bijeenkomsten plaats, verspreid door heel Nederland.

De agenda wordt de komende tijd nader aangevuld. Houd deze pagina in de gaten voor een bijeenkomst bij jou in de buurt.

Naast de bijeenkomsten en excursies die Netwerk Praktijkbedrijven organiseert is het ook mogelijk om, via onderstaande knop, een (besloten) bijeenkomst op maat aan te vragen. Je kunt hierbij het thema van de bijeenkomst kiezen en eventueel een voorkeur voor een deelnemer of regio aangeven waar je de bijeenkomst wilt laten plaatsvinden.

Vraag hier een bijeenkomst aan

Filter

Herstel

Soort activiteit

Provincie

Thema's

Beleidsdag Netwerk Praktijkbedrijven 2023

Wanneer: uur
Waar: De ReeHorst, Bennekomseweg 24, Ede